Ervaringen
Je ervaring met VitaliShape is belangrijk voor ons. Stuur je VitaliShape ervaring in!
Merkbaar meer energie, ben actiever, meer alert en scherper!

Na het zien van een aantal documentaires, ben ik anders over het functioneren van ons lichaam gaan denken. We krijgen nauwelijks nog de juiste stoffen binnen die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Omdat het niet meer in onze voeding zit. En dat heeft allerlei gevolgen. We worden sneller ziek en hebben steeds minder energie. Dat goldt zeker voor mij, ik had simpelweg geen zin en puf om dingen te ondernemen en hing na een werkdag uitgeteld op de bank. Dus toen ik hoorde van Vitalishape Solution 1 als voedingssupplement werd ik heel erg nieuwsgierig.

Ik gebruik het nu sinds oktober, dus bijna 3 maanden. De eerste paar dagen had ik wat last van hoofdpijn, maar verder heb ik geen negatieve gevolgen ervaren. Wel positieve... Ik heb merkbaar meer energie, ben actiever, meer alert en scherper. Het klinkt misschien suf, maar het voelt alsof een stuk zwaar gewicht wat altijd me hing, lichter is geworden. En dus heb ik veel meer zin om dingen aan te pakken. In het nieuwe jaar wil ik gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Mijn zoontje van bijna 4 jaar is ontzettend energiek en ik wil heel graag dat hij zijn papa meemaakt als actief.. Niet als iemand die op de bank hangt en nergens puf in heeft.

En ik denk dat dit ik nog steeds niet volledig profijt trek van Solution 1. Het heeft tijd nodig om alle cellen te vullen, zeker in dat grote lichaam van mij. Het is geen wondermiddel wat na een week al volledig zal werken, het kost echt een aantal maanden de tijd voordat het goed werkt. En ik blijf nieuwsgierig of het dan ook effect zal gaan hebben op mijn gewicht. Tot nu toe ben ik al positief, wordt vervolgd…

Chris, Voorburg

Acne, slapeloosheid verbeterd, meer energie!

Eerst was ik sceptisch wat betreft het gebruik van zo een sterke voedingssupplement, maar ging het toch nemen. Voor mijn verbazing kwamen er in de eerste paar dagen al hele heftige pijnen, op plekken waar ik sowieso last van had: ik kreeg hevige pijn in mijn nieren bijvoorbeeld, wat logisch is, omdat ik er van kindsbeen af last van had, (zat ook een keertje in het ziekenhuis vanwege een ernstige ontsteking). Vitalishape solution 1 was dus precies daar actief, waar ik het zwakst ben.

Na dus 3-4 dagen last te hebben gehad van mijn nieren, verdween de pijn heel snel met behulp van veel drinken, samen met een speciale nier-thee die de nieren stimuleert, en zo kon al het vuil, die de Vitalishape Solution 1 los had gemaakt, mijn lichaam verlaten. Daarna kreeg ik heftige spierkrampen, precies bij ledematen waar ik altijd last van heb, schouder, nek, rug en onderrug. Na 3-4 dagen was die pijn ook weg, en voelde mijn lichaam veel soepeler aan. 3-4 dagen schijnt een periode van ontgifting zijn, die heel heftig is, omdat er heel veel vuil word losgemaakt in het lichaam, maar daarna voelt het meteen veel beter aan.

Verder heb ik heel erg last van acne, die ook sterk verbeterd is. De genezing van wonden gaat sneller, heb meer energie, slapeloosheid, waar ik ook al een jaar last van had, gaat nu ook beter. Ik kan dus dit product alleen maar aanbevelen!!!

Alexandra, Wassenaar

SOCIALE MEDIA
welkomstkorting 10%! Gebruik deze kortingscode bij je bestelling: facebook10